Welkom op de website van gemengd koor Con Amore uit Baexem (Limburg).


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen klik dan hier


Con Amore is een goed amateurkoor bestaande uit 51 zangers en zangeressen die komen uit de verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig repertoire. Op deze website willen wij leden en geinteresseerden informeren over de meest uiteenlopende zaken.

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! 

De opbrengsten investeren we in koorscholing, hulpmiddelen en het werven en begeleiden van nieuwe leden.
En elke stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? ?De stemperiode duurt 2 weken en loopt van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 24 oktober 2020. In november wordt het resultaat bekend gemaakt.
Elk Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen op zijn favoriete club waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Stem in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

mededeling in verband met het coronavirus.

Het kabinet heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus. Deze maatregelen gelden voor heel Nederland. Door het volhouden van de 1,5 meter afstand en de basisregels is het nu mogelijk om weer te sporten, uit eten te gaan en kunnen er zelfs weer voor kleine groepen evenementen plaatsvinden. Belangrijk is daarbij wel te realiseren dat het nog steeds niet is zoals ‘vroeger’.

De gezondheid van de leden en de bezoekers staat voorop. Voor een koor van 51 leden niet mogelijk te repeteren of een optreden te verzorgen. Ook onze repetities zijn tot nader bericht gestopt. Voor al onze activiteiten volgen we de richtlijn KBZON die is opgesteld aan de hand van de adviezen van het RIVM.

Blijf deze website en Facebook volgen om op de hoogte te blijven  over de activiteiten van het koor.