Welkom op de website van gemengd koor Con Amore uit Baexem (Limburg).


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen klik dan hier


Con Amore is een goed amateurkoor bestaande uit 51 zangers en zangeressen die komen uit de verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig repertoire. Op deze website willen wij leden en geinteresseerden informeren over de meest uiteenlopende zaken.

mededeling in verband met het coronavirus.

Het kabinet heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus. Deze maatregelen gelden voor heel Nederland  In de richtlijnen van het RIVM is opgeroepen om grote groepen te mijden en sociale contacten te beperken, met name voor ouderen en personen met verminderde weerstand.

Het bestuur heeft besloten om de richtlijnen te volgen en alle activiteiten tot 1 juni op te schorten. Dit heeft tot gevolg dat onze repetities, de jaarvergadering en de plantenactie niet door gaan en onze optredens zijn gecanceld. Op een later tijdstip zal een nieuwe datum voor de jaarvergadering en High Thea Matinee worden gepland. Blijf deze website en Facebook volgen om op de hoogte te blijven  over de activiteiten van het koor.