Activiteitenagenda

 

Zo. 15 dec. 14:30 Kerstconcert, Baexem

Op zondag 15 december 2019 om 14.30 uur verzorgt Gemengd koor Con Amore het Kerstconcert. Con Amore heeft een veelzijdig repertoire opgebouwd, bestaande uit klassieke muziek, volksliederen, musicals, spirituals, gospels en popsongs. Tijdens het Kerstconcert zal het koor een gevarieerd programma ten gehore brengen in verschillende talen.

Het belooft een prachtig, gevarieerd concert te worden waarvoor Con Amore u van harte uitnodigt. Dit jaar zal het concert plaatsvinden in de sfeervolle kapel van het Samen Zorgen Huis te Baexem. De toegang is gratis. De opbrengst van uw vrijwillige bijdrage van deze middag zal bestemd zijn voor het Samen Zorgen Huis Leudal.

Dit jaar zal harpiste Pauline Nieuwenhuijs haar medewerking verlenen aan dit concert.

Pauline Nieuwenhuijs, harpiste

Muziek maakt al lange tijd deel uit van Paulines leven. Op tienjarige leeftijd kreeg ze een proefles bij Ank van Campen en was meteen gegrepen door de harp. Ze studeerde schoolmuziek en harp op het conservatorium in Alkmaar. Tijdens haar harpstudie heeft ze zich, naast het bespelen van de concertharp, gespecialiseerd in het bespelen van de Keltische harp. Ook is ze afgestudeerd op de pedaalharp. Door haar grote deskundigheid op muzikaal gebied kan Pauline op alle verschillende kleine harpjes spelen. Pauline Nieuwenhuijs zal die middag een drietal werken ten gehore brengen.

Na afloop van het concert kunt u gezellig napraten onder het genot van een kop koffie en iets lekkers.

Tot ziens op zondagmiddag 15 december in het Samen Zorgen Huis te Baexem.

 

Wo. 18 dec. 20:00 uur Kerstconcert Druzhba, Stiphout

Con Amore is als gastkoor te beluisteren tijdens een kerstconcert van gemengd koor Druzhba uit Helmond (Brandevoort). Dit koor heeft zich gespecialiseerd in het zingen van Oekraïense en Russische volksmuziek en muziek uit de Russisch-Orthodoxe ritus. Dit concert vindt plaats in de Sint-Trudokerk in Helmond (Stiphout).

Za. 28 dec. Sylvesterconcert i.s.m. Fanfare Aurora en Drumband St. Jan

Zo. 5 jan. 09:30 Driekoningenmis, Leveroy

Di. 24 mrt. 20:00 Jaarvergadering Con Amore Baexem

Zo. 19 Apr. 15:30 Lenteconcert

Za. 9 mei Plantenmarkt