Welkom in ons fotoboek. Klik op een van de onderstaande albums om de foto's te kunnen bekijken.

Meer dan 20 deelnemers hebben in een zangworkshop van één uur, als lid van een willekeurig samengestelde groep, onder begeleiding van onze dirigente Veronica een meerstemmig stuk gezongen. Zie het album voor de foto's.

Met een Aubade hebben we de afscheidsreceptie van een vaste bezoeker aan onze concerten bezocht. We hebben hem in het Duits, Nederlands, Engels en het Russisch nog vele jaren plezier en ontspanning toe gewenst. 

 

 

Ons gastoptreden bij Novi Cantus in Ohé en Laak.

Har Nijsen is gehuldigd in verband met zijn 25 jarig lidmaatschap bij Gemengd Koor Con Amore uit Baexem.

Miet Janissen is bedankt voor haar jarenlange rol als secretaris van de vereniging.

Peter van Duijnhoven
4 leden van Con Amore t.w. Nell van Dijck, Monique van Duynhoven, Tilly Janssen en Jos Theunissen,  werden tijdens de jaarvergadering op 25 maart gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap waarbij hen de  zilveren speld werd opgestoken door voorzitter Willemien Nijsen.
Mia Smeets-Jeurissen, Wiel Smeets

Onder het motto Voices of the Valley werd de maand juni afgesloten met een concert op de Floriade te Venlo.

Miep Verheggen, Han Jansen, Mia van Pol, Willemien Nijsen

12 maart 2011 jaarvergadering Con Amore en afscheid dirigent Jo Huijnen, die 10 jaar het koor dirigeerde.

Op zaterdag 9 april vond in " de zaal" in Heythuysen een concert plaats van gemengd koor Con Amore samen met een koor uit Minsk.

Op dinsdag 5 juli vond de laatste repetitie voor de vakantie plaats. Er werd genoten van een heerlijke barbecue en door de dirigente en Peter van Duijnhoven werd het programma van het lustrumjaar 2012 bekend gemaakt.

De koordag 2011 voerde  naar Bracht in Duitsland, waar de Eucharistieviering werd opgeluisterd. Vervolgens werd de dag doorgebracht in Brüggen.

Samen met Vocal Group Difference

In Herkenbosch luisteren we de Eucharistieviering op, waarna we lunchen in  kasteel Dahlenbroeck. Vervolgens krijgen we een rondleiding bij de Maharishi in Vlodrop. Vanuit de Gitstappermolen in Vlodrop maken we een huifkartocht en sluiten er de dag af met een diner.

13 juli 2010 eerst zingen en dan lekker samen nagenieten.

10 april 2010 concert Con Amore in Baexheimerhof samen met Gemengde Zangvereniging "Meriko" uit Meterik o.l.v. Ron Hanssen en mannenkoor "Maas- en Neergalm" uit Neer o.l.v.Sylvia Berghs.

8 mei 2010. Ook dit jaar kunnen we terug zien op een zeer geslaagde plantenactie.

Tijdens de jaarvergadering op  16 maart 2010  ontvingen de volgende  4  leden van het koor vanwege het 25-jarig lidmaatschap uit handen van de voorzitter de zilveren speld: Ko Eisinger, Wim Ortjens, Mia Vaessen, Karien Werter

Voor de 25e keer zong Con Amore Baexem op de eerste zondag van januari tijdens de Eucharistieviering in Leveroy. Het koor van Leveroy o.l.v. Hans Peeters verraste ons met een serenade.

19 december 2009 kerstconcert Con Amore in Baexheimerhof te Baexem met medewerking van Nicole Heijnen (dwarsfluit), Bart Golsteijn (piano) en het gemengd koor Vocante uit Neer o.l.v. Ruud Geelen

 

Koordag zondag 4 oktober 2009.  Eucharistieviering Kapel in het Zand. Boottocht naar Stevensweert v.v. met rondleiding. Lunch en diner  op de boot. 

Foto\'s van de uitreiking van de onderscheiding tot Lid in orde van Oranje Nassau van 2 bestuursleden van Con Amore, namelijk Willemien Nijsen-Hoefnagels en Jos Theunissen.

H. Mis in de parochiekerk van Baexem.

Uitvoering Missa XIII van Ravanello.

I.s.m. kerkelijk zangkoor Sint Cecillia en Fanfare Aurora

Kerstconcert m.m.v. Gemengd koor Leveroy

o.l.v. dirigent Hans Peeters

Optreden in Heerlen en bezoek Aken

 

Concertreis Neuerburg 2006