Gastenboek

Welkom in het gastenboek van gemengd koor Con Amore! Laat een berichtje achter door hieronder op 'Voeg een bericht toe' te klikken.

Dieter en Gertie Kamieth
concert

Geweldig!Als vrienden van Con Amore zijn we natuurlijk naar het concert geweest, Carmina Burana van Carl Orff. In een uitverkocht theater de Oranjerie in Roermond waren we getuige van een briljant optreden van de geweldige harmonie uit Heythuysen en een korenverzameling uit heel Leudal! Het muzikale deel was werkelijk hartverwarmend! Puccini en Verdi zouden heel erg trots geweest zijn over de uitvoering van de door hen gecomponeerde muziek! Samen met de gast soliste Maaike Widdershoven werd het een muziek hoogtepunt van dit deel van het programma! Vervolgens konden we genieten van het optreden van de beste koren van Leudal! Het was ongeloofelijk, te horen hoe men in staat was de compositie van Carl Orff te vertolken! Een moeilijk stuk, na veel, heel veel oefening zo uit te voeren was voor alle muziek en koorliefhebbers een geweldige ervaring. Onze eigen burgervader, de burgemeester van Leudal vatte zijn aanwezigheid terecht samen met de opmerking: Wat ben ik trots op al die mensen die daar op het podium staan, allemaal uit Leudal!! Wij waren als vrienden van Con Amore niet alleen trots op alle zangers en muzikanten, nee, wij waren extra trots dat ons Con Amorekoor er ook toebehoorde! Een prestatie van formaat! Ten slotte: de muzikale leiders van de voorstelling, verdienen een verschrikkelijk grote pluim met deze prestatie!Dieter en Gertie Kamieth


d 11 b 2015
Wiel en Lies peeters
kerstconcert 2014

Hallo Koor Con Amore,Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik genoten heb van jullie Kerstconcert. De afwisselingen tussen optredende artiesten en koor Con Amore was mooi van opzet. Maar wil jullie ook complimenteren met de uitstraling van het koor. Het was een enthousiast koor dat ontspannen en met een warme uitstraling hun repertoire ten gehore bracht. Ook de dynamiek in de stukken was aanwezig, en vooral, wat ik al eens zei, de ontspannen gezichten van de koorleden. Dit is tevens ook wel een compliment aan Veronika die het koor door haar enthousiasme en vertrouwen begeleid.Met Annemarie Vergoossen en Joël Helmer hebben jullie een mooi afwisselend evenwichtig repertoire gekozen, dat mooi bij elkaar aansloot. Zowel Annemarie als zangeres die mooie stukken liet horen, en dat onder een deskunige begeleiding van Toon. (Jammer dat Toon niet een stuk als pianist ten gehore heeft gebracht, had hier wel in 't geheel gepast). En Joël met zijn Bayan was prachtig met zijn uitgevoerde stukken.De afsluiting van het Kerstconcert met Stille Nacht geweldig.Tenslotte wensen we jullie allen hele fijne Kerstdagen, en een gelukkig en gezond 2015. 


z 21 r 2014
Miet Janissen

Ons gastenboek wordt regelmatig misbruikt voor ongewenste berichten. Daarom zijn wij genoodzaakt de rechtstreekse toegang tot het gastenboek te sluiten. Natuurlijk vinden wij het fijn om berichten en reacties op onze optredens te ontvangen.Schrijf uw bericht onder: voeg een bericht toe  en wij zullen zorgen dat het in het gastenboek zichtbaar wordt.


o 30 r 2014
Jo Huijnen
Brugge/Ieper

Wat hebben we een geweldig weekend in Brugge e.o. beleefd. Tot in de kleinste details was alles in orde. In Ieper werd duidelijk waarom muziek (hoe eenvoudig ook) zoveel zeggingskracht ka.n hebben.Drie liederen hadden hier meer kracht en emotie dan menig concert.   Indrukwekkend.   Dan nog onze uitvoeringen in historische gebouwen zoals de Kathedraal en het Begijnhof. Het was mooi en ontroerend, iets om nooit meer te vergeten.


Bedankt aan Peter en Jos voor het mogelijk maken van dit alles.

o 15 e 2007