Nieuwe leden

Con Amore telt momenteel 51 zingende leden, maar kan altijd nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen gebruiken. Onze leden komen uit Baexem (gemeente Leudal) en uit de omliggende gemeenten.

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis Baexheimerhof te Baexem. 

Je kunt je ook aanmelden via secretariaat@conamorebaexem.nl. Wij zorgen dan dat er bladmuziek voor je aanwezig is. 

Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek, vaak a capella gezongen.
Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'.
Naast het zingen biedt onze vereniging ook gezelligheid. In de pauze en na de repetitie wordt ook over andere zaken dan muziek gepraat en buiten het koor hebben veel leden nog vriendschappelijke contacten.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een team te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat je een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

Als nieuw lid wordt je gekoppeld aan een ervaren zanger(res) die je begeleiding en ondersteuning biedt. We zijn een gezellige en hechte groep en we blijven investeren om koorzang op niveau te blijven invullen.  We stimuleren leden om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk  groeien we door het investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe leden. 

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat: 

Jacqueline Bouman-Meijer  

Groenewoudstraat 14, 6093 PT Heythuysen.

tel: 06 43119847 e-mail: secretariaat@conamorebaexem.nl