Nieuwe leden

Con Amore telt momenteel 55 zingende leden, maar kan altijd nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen gebruiken. Onze leden komen uit Baexem en omgeving (gemeente Leudal).

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis Baexheimerhof te Baexem.

Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek, vaak a capella gezongen.
Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'.
Naast het zingen biedt onze vereniging ook gezelligheid. In de pauze en na de repetitie wordt ook over andere zaken dan muziek gepraat en buiten het koor hebben veel leden nog vriendschappelijke contacten.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een team te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat je een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat:

Miet Janissen, Op de Peelberg 67 , 6049ex Herten , tel 0475-332711