Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

VOOR CONCERTEN EN ANDERE ACTIVITEITEN
VAN CON AMORE ZIE DE AGENDA

 

 

Creatura jubileumconcert 14 oktober 2022, Weert

In het Munttheater in Weert vindt op 14 oktober a.s. een concert Enjoy & Sing Along plaats van Creatura in Weert, een koor waar 2 van onze leden ook in meezingen. Kaarten zijn te bestellen via www.munttheater..nl of scan de QR code op de flyer

Lees meer »

Limburgse Koordag, festivaleditie, 11 juni 2022 Weert

Op 11 juni 2022 is er de festival-editie in het Munttheater in Weert.Wij zijn blij dat we weer met z’n allen mogen zingen en dat gaan we groots vieren. Gedurende deze zaterdag is er van alles te beleven in zowel het Munttheater als in het centrum van Weert. Voor wie is de Limburgse Koordag - Festival-editie?Deze Limburgse Koordag richt zich op kinder- en jeugdkoren, alle overige koren en iedereen die graag met koorzang bezig is. Zie voor het volledige programma: https://www.vnk-limburg.nl/limburgsekoordag-festival/

Lees meer »

The Best of Da Capo, Stramproy, 3,4 en 5 juni

Een draaiend podium, een theatersfeer, de 20 allermooiste liedjes geselecteerd uit een repertoire van maar liefst 250 populaire nummers, een stemgeluid uit 70 zangeressen en zangers; dit zijn de bijzondere ingrediënten voor een geweldige show. In het Pinksterweekend gaat het gebeuren! Het koor “Da Capo Stramproy Vocaal” verzorgt drie concerten in “De Zaal”, Mariastraat 1 te Stramproy. Onder de titel “The Best of Da Capo” zetten zij onder leiding van dirigente Veerle Henkens én choreografe Jolande van de Boomen iets unieks neer. Ondersteund door mooie licht- en geluideffecten komt het specifieke karakter en de emotie in elk lied tot uitdrukking. Zie voor kaarten reserveren de poster.

Lees meer »

Bach Cantate zondag 15 mei 2022

Een aantal leden van ons koor neemt ook deel aan het projectkoor Bach Cantates Heythuysen o.l.v. Luc Jakobs. Zondag 15 mei a.s. wordt cantate 127 uitgevoerd in de H. Nicolaaskerk te Heythuysen. Aanvang 19.30 u.

Lees meer »

bestellijst plantenmarkt 7 mei 2022

Indien je niet  in de gelegenheid bent om zaterdag 7 mei naar de plantenmarkt te komen volgt hierbij de lijst van beschikbare planten. De kweker levert wat voorhanden is, maar hij kan geen garanties geven! Je kunt je bestelling mailen aan Wilma Winkens (wilmawinkens@hotmail.com). Zij zal de planten reserveren en je kunt met haar een afspraak maken om ze af te halen. Franse geraniums, Hanggeraniums, Staande geraniums, Scaevola, Verbena, Million bells, Streptocarpus, Begonia’s, Surfinia’s, Bacopa, Ananasplant (vaste plant, er groeien geen ananassen aan), Hangpotten mix  (misschien enkele solo)Standaard voor hangpotten

Lees meer »

Marieke is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau

Marieke Zeuren-Remij is vanaf 1982 bestuurslid, vicevoorzitter en vrijwilliger bij het gemengd zangkoor Con Amore. Dat is maar één van de vele activiteiten van Marieke in Baexem, Haelen en Ell. Con Amore feliciteert haar van harte bij de benoeming tot lid in de orde van Oranje Nassau. Een verdiend teken van waardering van ons allen voor haar.

Lees meer »

Kazoo nodigt uit: Herkansing Promenade op 9 april

Zanggroep Kazoo nodigt jullie, mede namens harmonie l'Union, graag uit voor het gezamenlijk concert komende zaterdag 9 april 20.00 in de Bombardon. 2 weken voor de uitvoering in 2020 moest er een dikke streep gezet worden door dit geplande themaconcert. Geïnspireerd op de schilderijententoonstelling van Moesorgski, wordt het een muzikale avond met mooie stukken en liedjes rondom het thema kunst. Op zaterdagavond 9 april verandert de Bombardon in Heythuysen in een ware promenade. Deze weg leidt jullie langs een muzikale tentoonstelling van schilderijen en kunst. Ben je een liefhebber van kunst en cultuur? Dan mag je deze avond beslist niet missen. Wandel met hen mee, over de promenade!De promenade start op zaterdagavond 9 april om 20.00 uur in de Bombardon in Heythuysen. De entree bedraagt € 12,50. Voorverkoopadressen: Spoormakers Interieur, Coffee & Toffee of via Tickets@harmonielunion.nl.

Lees meer »

Limburgse Koordag Festival 11-juni in Weert

Op 11 juni 2022 is er de festival-editie in het Munttheater in Weert.We zijn blij dat we weer met z’n allen mogen zingen en dat gaan we groots vieren. Gedurende deze zaterdag is er van alles te beleven in zowel het Munttheater als in het centrum van Weert.

Lees meer »