Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

VOOR CONCERTEN EN ANDERE ACTIVITEITEN
VAN CON AMORE ZIE DE AGENDA

 

 

Het kerstverhaal van 2022

We hebben dit jaar weer enthousiast gerepeteerd en het eerste deel van ons jubileumjaar afgesloten met het kerstconcert. We kijken we vol vertrouwen uit naar het nieuwe jaar vol met muzikale en gezellige activiteiten. .  

Lees meer »

Bach Cantate 11 december 2022

Een aantal leden van Con Amore doet ook mee met de projecten van de Stichting Bach Cantate te Heythuysen. Zondag 11 december 2022 staat de Adventscantate BWV70 op het programma. U bent van harte uitgenodigd!

Lees meer »

We bedanken RaboClubSupport

Wij bedanken alle leden van de Rabobank die ons een stem hebben gegeven. Een mooi bedrag waar we we mee aan de slag gaan om meer mensen comfortabel te laten zingen.

Lees meer »

AMEEZING dat meezingen

Con Amore viert haar 40 jarig jubileum, Om te Zumpe haar 20 jarig jubileum. Een aantal leden van Con Amore is ook lid van Om te Zumpe. Samen Zingen. Samen vieren was dan ook snel geregeld. 

Lees meer »

Limburgse Koordag, festivaleditie, 11 juni 2022 Weert

Op 11 juni 2022 is er de festival-editie in het Munttheater in Weert.Wij zijn blij dat we weer met z’n allen mogen zingen en dat gaan we groots vieren. Gedurende deze zaterdag is er van alles te beleven in zowel het Munttheater als in het centrum van Weert. Voor wie is de Limburgse Koordag - Festival-editie?Deze Limburgse Koordag richt zich op kinder- en jeugdkoren, alle overige koren en iedereen die graag met koorzang bezig is. Zie voor het volledige programma: https://www.vnk-limburg.nl/limburgsekoordag-festival/

Lees meer »

The Best of Da Capo, Stramproy, 3,4 en 5 juni

Een draaiend podium, een theatersfeer, de 20 allermooiste liedjes geselecteerd uit een repertoire van maar liefst 250 populaire nummers, een stemgeluid uit 70 zangeressen en zangers; dit zijn de bijzondere ingrediënten voor een geweldige show. In het Pinksterweekend gaat het gebeuren! Het koor “Da Capo Stramproy Vocaal” verzorgt drie concerten in “De Zaal”, Mariastraat 1 te Stramproy. Onder de titel “The Best of Da Capo” zetten zij onder leiding van dirigente Veerle Henkens én choreografe Jolande van de Boomen iets unieks neer. Ondersteund door mooie licht- en geluideffecten komt het specifieke karakter en de emotie in elk lied tot uitdrukking. Zie voor kaarten reserveren de poster.

Lees meer »

Bach Cantate zondag 15 mei 2022

Een aantal leden van ons koor neemt ook deel aan het projectkoor Bach Cantates Heythuysen o.l.v. Luc Jakobs. Zondag 15 mei a.s. wordt cantate 127 uitgevoerd in de H. Nicolaaskerk te Heythuysen. Aanvang 19.30 u.

Lees meer »