9 maart 2024 Gastoptreden bij Meijels Mannenkoor

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 20:42

Op zaterdag 9 maart as. organiseert het Meijels Mannenkoor een voorjaarsconcert. in D'n Binger in Meijel, waarbij Con Amore is uitgenodigd om  een gedeelte van het programma te verzorgen. De avond opent met een optreden van het Meijels Mannenkoor dat onder leiding van Sylvia Berghs een afwisselend programma brengt. Daarna treden  De Wiejerdzangers uit St. Joost op, een mannenkoor van ca. 30 personen. Zij brengen een gevarieerd programma onder leiding van hun jonge dirigent Koen Vroemen.

 

Als enig Gemengd koor op deze avond, zingen wij na de pauze  een aantal van onze favoriete  liederen uit ons repertoire, uiteraard onder leiding van Veronika Peerboom. Ditmaal worden wij begeleid door Ben van Daal op de piano.

 

Het concert wordt afgesloten door het mannenkoor De Meulezengers uit Venlo. Dit koor heeft een gevarieerd repertoire en zingt veelal zonder muziekmappen. De Meulezengers heeft de laatste jaren een zeer goede naam opgebouwd in de koorwereld en staat onder leiding van Marianne Sherjon, die onder andere ook met haar projectkoor jaarlijks meewerkt aan Viva Classic Live van Sef Thissen.

 

Het belooft een gevarieerde kooravond te worden, maar ook een avond dat je kunt ervaren dat zangers veel plezier hebben in het zingen. Mogelijk inspireert het je om zelf te gaan zingen.

 

Het concert begint om 19.30 uur in gemeenschapshuis D’n Binger aan het Alexanderplein in Meijel en de toegang is gratis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.