Leer je stem kennen.

In samenwerking met AMeeZing Projects organiseert Con Amore Baexem op zaterdag 14 september een inspirerende zangmiddag. Deze middag bestaat uit een tweetal workshops en is bedoeld om je te laten ervaren hoe fijn het is om samen te zingen. Het accent van deze workshop ligt op lage stemmen, dat wil zeggen tenor- en basstemmen. Zingen is een geweldige manier om te ontspannen en goed voor jong en oud.

De workshopleiders Ghislaine en Jo van AMeeZing Projects weten door hun unieke en aanstekelijke match een feest te maken van deze zangmiddag. Wil je dit niet missen, kom dan naar de Baexheimerhof, Kerkplein 1A in Baexem.

 

Workshop 1 van 13.00 tot 15.00 uur: Leer je stem kennen

Dit deel van de middag is gericht op beginnende zangers en is zeer laagdrempelig. Een ideale  manier om uit te proberen of zingen iets voor je is. Je leert om ontspannen je stem te gebruiken en je ervaart hoe het is om samen te zingen in een koor. Aan het eind heb je zelfs een eenvoudig meerstemmig stuk gezongen.

 

Workshop 2 van 15.00 tot 17.00 uur: Comfortabel zingen

In deze workshop wordt aandacht besteed aan meerstemmige koorwerken, stemtechniek en koorkleur. Het gehele koor is daarbij aanwezig.  Zing je al wat langer, maar wil je ook aan je techniek werken, sluit dan aan bij dit tweede deel. Ook hier ligt het accent op de tenor en basstemmen.

 

De workshops zijn gratis. Het is fijn als je even laat weten of je komt via secretariaat@conamorebaexem.nl

 

Ja! Iedereen kan (leren) zingen!

Ieder jaar organiseert Con Amore één of meerdere workshops waarin je zelf kunt ervaren hoe je ontspannen kunt zingen.

Iedereen is welkom op deze bijeenkomsten. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Op 14 september zijn de volgende twee workshops gepland. De details van het programma wordt kenbaar gemaakt op deze website en op facebook. Heb je interresse stuur dan een mail naar secretariaat@conamorebaexem.nl

Dan informeren we je tijdig. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.