40 jarig jubileum 1982-2022

Op deze pagina vind je alle informatie over het 40 jarig jubileum van Con Amore. Misschien wel het gezelligste koor van Leudal!

Het jubileumjaar wordt geopend met een borrel voor de leden op 6 september 2022. . In 1982 heeft een groep vrienden en vriendinnen in. Baexem besloten samen te gaan zingen. In de afgelopen jaren hebben, van beide kanten van de Maas, veel mensen zich hierbij aangesloten.  

Met z'n allen willen we vieren dat we al 40 jaar samen zingen met een aantal spetterende activiteiten voor iedereen in Midden Limburg. Je vind de activiteiten ook in de agenda,

 

 

In de agenda vind je de aankondigingen terug.

Hieronder is de meest recente versie (05-02-2023) van het programmaboekje opgenomen. 


Zing je graag of wil je (beter) leren zingen?

We starten in 2023 met een projectkoor. Starten in september met een kennismaking, waarna we in een aantal lessen van met een zangdocente aandacht besteden aan comfortabel zingen en op naar een concert in oktober.  

Zing je graag?  Iedereen die geïnteresseerd is in meezingen is welkom! Gezien onze samenstelling zijn we vooral op zoek naar 50 plussers vooral in de lagere stemmen (Bas en Tenor) . Dus, wil je je kennissenkring uitbreiden en ervaren hoe het is om samen te zingen.