• Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen.
  • Kom een keer luisteren op een van onze repetities.
Home » Meezingen

De eerste repetitie van het seizoen 2021/2022 begint dinsdag 14 september 2021 om 19.45 uur

Ja, we gaan weer zingen! Nadat we in de zomer al een keer of drie met ons hele koor hebben gerepeteerd in de kerk, kunnen we nu weer terecht in onze vertrouwde omgeving. De Baexheimerhof.  We beginnen de komende drie dinsdagen met het op orde brengen van onze stemmen. Het accent van het eerste gedeelte ligt op koorscholing in twee groepen, waarbij we behalve door onze dirigent worden gecoacht door een zangdocent, het laatste gedeelte van de repetitie ligt het accent op samenzang met het gehele koor. Heb je interesse om een repetitie bij te wonen en mee te doen? Meld je dan aan via secretariaat@conamorebaexem.nl.

Ervaar hoe gemakkelijk en gezellig het is om in een groep te zingen.

Wij zijn op zoek naar Mannen en Vrouwen, ongeoefend of geoefend, die met ons willen genieten van samen muziek maken.

Wij zijn een gezellige en hechte groep en wij blijven investeren om koorzang op niveau te blijven invullen.  Wij stimuleren iedereen om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk  groeien wij door te investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe zangers en zangeressen. 

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis Baexheimerhof te Baexem. 

Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek,
Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'. Als nieuwe zanger(es) word jij gekoppeld aan een ervaren zanger(res) die jou begeleiding en ondersteuning biedt.
Wil je thuis oefenen? Op het leden deel van de site vind je de oefen mp3’s voor jouw stemgroep. 


Con Amore telt momenteel 50 zingende leden, maar kan altijd nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen gebruiken. Het koor is opgericht in Baexem en onze leden komen uit verschillende Middenlimburgse dorpen aan de oost- en westkant van de Maas.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een groep te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat jij een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

 

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat: 

Jacqueline Bouman-Meijer  

tel: 06 43119847 

e-mail: secretariaat@conamorebaexem.nl