• Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen.
  • Kom een keer luisteren op een van onze repetities.
Home » Meezingen

Ervaar hoe gemakkelijk en gezellig het is om in een groep te zingen.

Wij zijn op zoek naar Mannen en Vrouwen, ongeoefend of geoefend, die met ons willen genieten van samen muziek maken.

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis Baexheimerhof te Baexem. 


Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek,
Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'. Als nieuwe zanger(es) word jij gekoppeld aan een ervaren zanger(res) die jou begeleiding en ondersteuning biedt.

Wij zijn een gezellige en hechte groep en wij blijven investeren om koorzang op niveau te blijven invullen.  Wij stimuleren iedereen om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk  groeien wij door te investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe zangers en zangeressen. 


Con Amore telt momenteel 51 zingende leden, maar kan altijd nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen gebruiken. Het koor is opgericht in Baexem en onze leden komen uit verschillende Middenlimburgse dorpen aan de oost- en westkant van de Maas.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een groep te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat jij een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

 

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat: 

Jacqueline Bouman-Meijer  

tel: 06 43119847 

e-mail: secretariaat@conamorebaexem.nl