Con Amore telt momenteel meer dan 60 zingende leden. Wij streven naar een verdeling 1/3 sopranen, 1/3 alten en 1/3 bassen en tenoren. Om deze verdeling te bereiken zijn we actief op zoek naar een 3 tal  bassen en tenoren in de leeftijdsgroep 50+. Kom een keer aan en ontdek hoe makkelijk en plezierig het is om in een groep (mee) te zingen. Het koor is opgericht in Baexem en onze leden komen uit verschillende Midden-Limburgse dorpen aan de oost- en westkant van de Maas.

 

Zaterdag 14 september 2024 organiseren wij in samenwerking met AMeezingProjects een workshop voor om je stem te leren kennen. Meer informatie vind je onder AGENDA.

14 Sept. 2024 AMeeZING ProjectsKlik op: 14 Sept. 2024 AMeeZING Projects

 

Wat jij ons kan vertellen!

Zing jij ook hardop als je alleen in de auto bent? 

Twijfel jij aan. je zangkusten maar zing jij hardop meel met de radio als je alleen in de auto bent?

Wij zijn op zoek naar Mannen die iets hebben met zingen, ongeoefend of geoefend. Die ervan kunnen genieten als ze muziek maken.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een groep te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat jij een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

 

Als nieuwe zanger word jij gekoppeld aan een buddy, een ervaren zanger die jou begeleiding en ondersteuning biedt. 

We zingen een vlotte afwisseling van klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek.

Zie hier onze Top40.

 

Wij zijn een gezellige en hechte groep en wij blijven investeren om koorzang op niveau te blijven invullen.  Wij stimuleren iedereen om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk  groeien wij door te investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe zangers en zangeressen. 

Het koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis de Baexheimerhof te Baexem. 


Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom.

Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'. 
Wil je thuis oefenen? Op het leden deel van de site vind je de oefen mp3’s met jouw toonhoogte en de melodie.

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat: 

Jacqueline Bouman-Meijer  

tel: 06 43119847 

e-mail: secretariaat@conamorebaexem.nl