Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

VOOR CONCERTEN EN ANDERE ACTIVITEITEN
VAN CON AMORE ZIE DE AGENDA

 

 

Jubilaris in het zonnetje gezet

Ons gewaardeerd lid Marieke Zeuren is tijdens de jaarvergadering over het boekjaar 2022 in het zonnetje gezet omdat ze reeds 40 jaar lid is van onze vereniging.  Zij kreeg ter gelegenheid van dit jubileum een Gouden Solsleutel opgespeld. In haar toespraak memoreerde de voorzitter dat Marieke naast het zingen zeer actief is betrokken bij de organisatie van allerhande zaken binnen onze vereniging en zij bedankte haar voor al haar inzet. Van harte Proficiat Marieke!

Lees meer »

6 vragen voor mannen

Wij willen jouw wensen en ideeën als potentiële zanger of ervaren rot goed voor ogen hebben, Daarom zijn er 6 vragen op basis waarvan jij ons kunt vertellen wat jou aan het zingen brengt.  

Lees meer »

Samen concerten bezoeken

Misschien vind je het leuk om gezamenlijk af te spreken als je naar een concert wilt gaan? Het secretariaat ontvangt regelmatig informatie over optredens van o.a. koren in de regio. We plaatsen dat als nieuwsberichten voor de leden op deze site.

Lees meer »

Het kerstverhaal van 2022

We hebben dit jaar weer enthousiast gerepeteerd en het eerste deel van ons jubileumjaar afgesloten met het kerstconcert. We kijken we vol vertrouwen uit naar het nieuwe jaar vol met muzikale en gezellige activiteiten. .  

Lees meer »

Bach Cantate 11 december 2022

Een aantal leden van Con Amore doet ook mee met de projecten van de Stichting Bach Cantate te Heythuysen. Zondag 11 december 2022 staat de Adventscantate BWV70 op het programma. U bent van harte uitgenodigd!

Lees meer »

We bedanken RaboClubSupport

Wij bedanken alle leden van de Rabobank die ons een stem hebben gegeven. Een mooi bedrag waar we we mee aan de slag gaan om meer mensen comfortabel te laten zingen.

Lees meer »

AMEEZING dat meezingen

Con Amore viert haar 40 jarig jubileum, Om te Zumpe haar 20 jarig jubileum. Een aantal leden van Con Amore is ook lid van Om te Zumpe. Samen Zingen. Samen vieren was dan ook snel geregeld. 

Lees meer »