Con Amore wenst u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2024

Op 16 december, in de sfeervolle kerk van Grathem, hebben Con Amore Baexem met het koor Druzhba (Oekraïens voor Vriendschap) uit Helmond het kerstconcert verzorgd. Tijdens het concert werd een kerstverhaal verteld door Wiel Smeets, lid van Con Amore. Het kerstverhaal en enkele impressies van het concert kunt u in de bijgevoegde film bekijken.

Lees meer »

Winterfestijn, 30 december 2023 i.s.m. Fanfare Aurora en Schutterij St. Jan

Zaterdag 30 december organiseren de wij samen met Fanfare Aurora en Schutterij St. Jan een Winterfestijn in de Baexheimerhof. Wij  presenteren een hartverwarmend verhaal, omlijst door muziek. Het programma start om 20.00 u en vanaf 19.30u ben je van harte welkom om alvast in winterse sferen te komen en te luisteren naar de jonge muzikanten. Er is geen pauze en na afloop van het programma, om ca 21.15 u, is er een gezellig samenzijn in de bar van de Baexheimerhof.

Lees meer »

Kerst met Vrienden, 16 december 2023, Grathem

Op 16 december a.s. bieden wij een mooi muzikaal programma voor alle inwoners van Leudal en omstreken. Bijzonder is dat wij dit concert  in een andere kern houden dan onze bakermat Baexem. Het concert vindt plaats in de sfeervolle kerk van Grathem.

Lees meer »

Con Amore zingt bij afscheid pastoor VanKan

Het is weer bijna kermis in Baexem. Net als voorgaande jaren presenteert Hart voor Baexem een speciaal programma op Kermiszondag (17 september).De ochtend staat in het teken van het afscheid van 'onze' Pastoor, Marcus Vankan. Officieel heeft hij begin juli afscheid genomen, maar graag willen wij hem nog hartelijk en feestelijk bedanken voor alles wat hij als pastoor in de afgelopen 10,5 jaar heeft gedaan voor en met de inwoners van Baexem.We starten om 10:30u met een Heilige Mis op de botsautobaan. Marcus Vankan verzorgt zelf de mis en net als in vorige jaren zijn verenigingen uit Baexem weer betrokken bij de mis, uiteraard met mooie muziek van o.m. Con Amore! Aan het einde van de mis worden de winnaars van de ´mooist versierde harten´ bekend gemaakt!Aansluitend, van 11.30u – 13.00u, zetten meerdere Baexemse verenigingen Marcus Vankan feestelijk ‘in de zon’. Voor iedereen is er gelegenheid om hem nog persoonlijk te bedanken. Er is gratis koffie/thee/limonade en vlaai voor iedereen.Het zou mooi zijn als veel mensen al bij de mis om 10:30u aansluiten maar uiteraard is het ook helemaal prima als mensen pas vanaf 11:30u aan kunnen/willen sluiten.De middag is natuurlijk voor de kermisattracties. Als extra attractie hebben we, net als in 2018, geregeld dat mensen weer op spectaculaire wijze van de kerktoren kunnen afdalen. Onder goede begeleiding kan je tussen 13.00u en 17.00u voor €7,50 abseilen of tokkelen, een fantastische ervaring!

Lees meer »