Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

Hieronder is de meest recente versie (6-9-2022) van het programmaboekje opgenomen. 

40 jarig jubileum 1982-2022


op deze pagina vind je alle informatie over het 40 jarig jubileum van Con Amore. Misschien wel het gezelligste koor van Leudal!

Het jubileumjaar wordt geopend met een borrel voor de leden op 6 september 2022. . In 1982 heeft een groep vrienden en vriendinnen in. Baexem besloten samen te gaan zingen. In de afgelopen jaren hebben, van beide kanten van de Maas, veel mensen zich hierbij aangesloten.  

 

Met z'n allen willen we vieren dat we al 40 jaar samen zingen met een aantal spetterende activiteiten voor iedereen in Midden Limburg. Vanaf 6 september vind je de activiteiten ook in de agenda.

 

Zing je graag of wil je (beter) leren zingen?

We starten in 2023 met een projectkoor. Starten in mei met een kennismaking, aandacht voor techniek in juni en op naar een concert in september.  Onze eerste activiteit in 2022 is Samen Zingen op 5 april.

Zing je graag?  Iedereen die wil zingen is welkom!. Gezien onze samenstelling zijn we vooral op zoek naar 50 plussers vooral in de lagere stemmen (Bas en Tenor) . Dus, wil je je kennissenkring uitbreiden en ervaren hoe het is om samen te zingen. Schrijf je dan in voor ons