Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

Repetities vanaf 1 februari 2022 hervat

Nu de lockdown gedeeltelijk is opgeheven zijn we weer gestart met zingen. Heb je interesse om een repetitie bij te wonen en mee te doen? Meld je dan aan via secretariaat@conamorebaexem.nl.

 

Ervaar hoe gemakkelijk en gezellig het is om in een groep te zingen.

Wij zijn op zoek naar Mannen en Vrouwen, ongeoefend of geoefend, die met ons willen genieten van samen muziek maken.

Wij zijn een gezellige en hechte groep en wij blijven investeren om koorzang op niveau te blijven invullen.  Wij stimuleren iedereen om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk  groeien wij door te investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe zangers en zangeressen. 

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Con Amore Baexem, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigent Veronika Peerboom. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur in het Gemeenschapshuis Baexheimerhof te Baexem. 

Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musicalmuziek. Zie hier onze Top40.
Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire 'opgepoetst'. Als nieuwe zanger(es) word jij gekoppeld aan een ervaren zanger(res) die jou begeleiding en ondersteuning biedt.
Wil je thuis oefenen? Op het leden deel van de site vind je de oefen mp3’s met jouw toonhoogte en de melodie.


Con Amore telt momenteel 57 zingende leden, maar kan altijd nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen gebruiken. Het koor is opgericht in Baexem en onze leden komen uit verschillende Middenlimburgse dorpen aan de oost- en westkant van de Maas.

Stap eens over de drempel en ervaar zelf hoe het is om tijdens het zingen de stress van je af te schudden, in een groep te presteren en als waardering een hartelijk applaus te krijgen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat jij een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

 

Je kunt altijd informatie inwinnen bij het secretariaat: 

Jacqueline Bouman-Meijer  

tel: 06 43119847 

e-mail: secretariaat@conamorebaexem.nl