Samen zingen 2024

Zing je graag of wil je (beter) leren zingen? 

Niets is leuker dan zingen in een gemengd koor dat gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Kom een keer samen zingen in Baexem. Iedereen die wil zingen is welkom!.

Gezien onze samenstelling zijn we vooral op zoek naar 40, 50 en 60 plussers. Dus, wil je je kennissenkring uitbreiden en ervaren hoe het is om samen te zingen?

We organiseren regelmatig "Samen zingen" voor nieuwe en ervaren zangers en zangeressen. 14 september 2024 zijn weer een tweetal workshops gepland. Verdere details volgen en worden kenbaar gemaakt op deze website en op facebook. Heb je interesse stuur dan een mail naar secretariaat@conamorebaexem.nl

Dan informeren we je tijdig. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Vind je samen zingen leuk?

We bieden jou meer: Ieder jaar investeren we in koorscholing. Meer informatie hierover krijg je tijdens repetities en vind je op de website.

Wil je met ons meezingen bij een concert?
Wij ondersteunen je als je naar de repetitie komt! Je wordt gekoppeld aan een buddy.  

Moet ik noten kunnen lezen om mee te zingen?
Dat is handig maar niet noodzakelijk. Op onze site vind je oefenbestanden voor jouw stem. Je hoort jouw toonhoogte en de melodie van de stukken die we samen zingen. Prima om thuis te beluisteren en te zingen alsof je naast je buddy meezingt. Al zingend leer je de noten kennen en voor je het weet lees je de noten mee.

Meer dan 60 zangers en zangeressen! Hoe leer ik ze kennen?
Het koor is verdeeld in 4 stemgroepen. Die zangers of zangeressen ontvangen je hartelijk. Je buddy helpt je daarbij. Bij de BBQ of onze uitstapjes leer je gemakkelijk de anderen kennen. 

Je hebt geen eigen vervoer?
Baexem is centraal gelegen en heeft een uitstekende busverbinding richting Weert, Roermond en Panningen met de halte bij de Baexheimerhof.

Con Amore bestaat uit meer dan 60 zangers en zangeressen die komen uit verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Misschien is er ruimte voor jou in een auto.