Gemengd Koor Con Amore Baexem

Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

Laatste nieuws

Juni 2023

Concept verslag jaarvergadering d.d. 25-4-2023

Het concept verslag van de afgelopen jaarvergadering zie je onderstaand. Indien je opmerkingen of aanvullingen hebt horen we dat graag. In de jaarvergadering van maart 2024 (over het boekjaar 2023) wordt het verslag definitief vastgesteld. Een actueel overzicht van bestuur en commissies kun je rechts op deze pagina downloaden.

Lees meer »

6 vragen voor mannen

Wij willen jouw wensen en ideeën als potentiële zanger of ervaren rot goed voor ogen hebben, Daarom zijn er 6 vragen op basis waarvan jij ons kunt vertellen wat jou aan het zingen brengt.  

Lees meer »

Samen concerten bezoeken

Misschien vind je het leuk om gezamenlijk af te spreken als je naar een concert wilt gaan? Het secretariaat ontvangt regelmatig informatie over optredens van o.a. koren in de regio. We plaatsen dat als nieuwsberichten voor de leden op deze site.

Lees meer »

Mededelingen repetitie 6 juni 2023 (leden)

Er is een viertal dames uit Leveroy aanwezig om te komen luisteren /meezingen op onze repetitie. Hun koor is opgeheven en ze zijn op zoek naar een nieuw koor. De dames worden welkom geheten en tevens wordt hen nadrukkelijk gevraagd ook de mannen van hun voormalige koor mee te nemen naar onze repetitie. Volgende week wonen ze de repetitie van een ander koor bij, maar we hopen ze 20 juni weer te zien.

Lees meer »

Con Amore is een goed amateurkoor bestaande uit 57 zangers en zangeressen die komen uit verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig repertoire. 
We zijn een gezellige en hechte groep. Naast de repetities en concerten zijn er verspreid over het jaar activiteiten waarbij we elkaar ontmoeten. 

Luister naar de TOP 40 daarin staan onze favoriete nummers!Con Amore Baexem wordt gesponsord door:

de activiteiten van Con Amore Baexem worden mogelijk gemaakt door:

Rating: 5 sterren
2 stemmen