Gemengd Koor Con Amore Baexem

Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

Laatste nieuws

Mei 2023
April 2023

29 April 2023 09:00-14:00 Plantenmarkt

De plantenmarkt georganiseerd door het gemengd koor Con Amore Baexem is een evenement waar verschillende soorten planten en bloemen, te koop worden aangeboden. Deze markt wordt georganiseerd door de leden van het koor, en de opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de activiteiten en optredens van het koor te financieren.

Lees meer »

Mededelingen repetitie 11 april 2023 (leden)

Aan het begin van de repetitie toont Mat een teaser die hij gemaakt heeft met behulp van opnames die Karin op de vorige repetitie in de Bombardon gemaakt heeft. Deze  teaser staat op de website: zie  startpagina  en wordt nog naar alle leden gestuurd. Leuk materiaal om door te sturen aan familie, vrienden en kennissen om ons jubileumconcert nogmaals onder de aandacht te brengen. Een behoorlijk aantal kaarten moet nog worden verkocht.

Lees meer »

Mededelingen repetitie 4 april 2023 (leden)

In De Bombardon hebben we gerepeteerd met het 20 -koppige strijkersensemble en Toon aan de vleugel. Alle stukken die we uitvoeren met het strijkersensemble zijn doorgenomen. Het was voor ons allemaal even wennen, zowel  aan de andere zaal als aan  de arrangementen die speciaal voor ons jubileum bij onze liederen zijn gemaakt door Michel Pieters. Voor ons een bijzondere ervaring, Je kunt wel zeggen:  ‘A Music Boost’.

Lees meer »
Maart 2023

Kerngroep Horn uitvoering Paasproject op 9 April 2023 (leden)

De uitvoering van het Paasproject is tijdens de paasmis op zondag 9 april om 11.00 uur in de Martinuskerk in Horn.Gerenommeerde solisten zullen u verwennen met hun geschoolde stemmen. Zij en het koor zullen worden begeleid door het strijkorkest Locatelli onder leiding van Ingrid Holleman en een trompetist.

Lees meer »

Con Amore is een goed amateurkoor bestaande uit 57 zangers en zangeressen die komen uit verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig repertoire. 
We zijn een gezellige en hechte groep. Naast de repetities en concerten zijn er verspreid over het jaar activiteiten waarbij we elkaar ontmoeten. 

Luister naar de TOP 40 daarin staan onze favoriete nummers!Con Amore Baexem wordt gesponsord door:

de activiteiten van Con Amore Baexem worden mogelijk gemaakt door:

Rating: 5 sterren
2 stemmen