22 April 2023 20:00 : A Music Boost!

Gepubliceerd op 21 april 2023 om 11:54

Het feestelijke concert vindt plaats op 22 april om 20:00 uur in De Bombardon in Heythuysen. Kaarten ad 15 euro, inclusief een consumptie, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de site,  bij de entree op de concertavond en bij de leden van Con Amore.

 A Music Boost  is een oppepper!

 

Ben je ontwaakt uit je winterslaap en wil je genieten van de nieuwe lente of beginnen je voeten of vingers weer mee te tikken met de muziek? Wat is er dan beter om dat lentegevoel te vieren met een prachtig jubileumconcert van Gemengd Koor Con Amore Baexem onder leiding van dirigent Veronika Peerboom - Chujanova.

 

Het thema van het jubileum is "A Music Boost!" waarmee de 55 leden van Con Amore Baexem jou een Boost geven.  De moderne en klassieke nummers in Engels, Duits, Frans, Portugees, Spaans, Italiaans en Latijn zijn meestal vrolijk, soms treurig en altijd harmonieus. De leden zijn afkomstig uit de vele kernen van Midden-Limburg en worden begeleid door pianist Toon Konings en een strijkersensemble o.l.v. Michel Pieters.  Het ensemble zal ook eigen stukken ten gehore brengen. Tijdens de a capella gezongen liederen zijn de prachtige harmonieën en de unieke klankkleur van het koor goed te horen. 

De presentatie van het programma is in handen van Geert Nijsen.

Het feestelijke concert vindt plaats op 22 april om 20:00 uur in De Bombardon in Heythuysen. Kaarten ad € 15, inclusief een consumptie t.w.v. € 2,50, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de site,  bij de entree op de concertavond en bij de leden van Con Amore.

 

Laten we samen genieten van een avond vol prachtige muziek en een vrolijk lentegevoel. Wij kijken er naar uit om u te zien bij het concert.