30 December 2023 Terugblik op het Winterfestijn

Gepubliceerd op 1 januari 2024 om 12:43

Zaterdag 30 december 2023 organiseerde Con Amore Baexem, Fanfare Aurora en Schutterij St. Jan een Winterfestijn in de Baexheimerhof. Wij  presenteerden een hartverwarmend verhaal, omlijst door muziek. Vanaf 19.30u was je van harte welkom om alvast in winterse sferen te komen en te luisteren naar de jonge muzikanten. Het festijn werd afgesloten met een gezellig samenzijn in de bar van de Baexheimerhof.

hieronder wat sfeerbeelden van het concert. De optredens vanuit het koor gezien (natuurlijk alleen als we niet aan het zingen zijn ;-))

Winterfestijn is de naam voor dit vernieuwende muzikale evenement waarbij de gezelligheid en muzikale verbinding centraal staan. Fanfare Aurora brengt onder leiding van Maurice Daemen mooie instrumentale arrangementen. Con Amore zingt bij de tijd van het jaar passende liedjes en wordt gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Om de totaalbeleving compleet te maken zal Schutterij Sint Jan het slagwerk verzorgen onder leiding van Maurice Briels. De verteller, in de persoon van Marjolein Jansen, neemt het publiek mee in het winters verhaal en presenteert het spektakel.

En een "teaser" uitgebracht op de dag van het concert.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.