21 april 2024 verslag Zing de lente tegemoet!

Gepubliceerd op 11 mei 2024 om 15:57

Ons lenteconcert "Vier de Vriendschap"  is  een  ode aan de ontluikende lente. Op zondagmiddag van 21 april 2024 openen we de deuren met onze muzikale vrienden van Vocal Group Difference uit Melick. Dit concert is een hartelijke uitnodiging aan iedereen om samen met ons de warmte van vriendschap te vieren.

Vanaf 14.00 uur ben je welkom om je te laten verwelkomen door de geur van verse koffie of thee, vergezeld door een lekkernij, als voorbode van een middag vol muziek. Het programma start om 14.30 uur. 

Laat je meeslepen door een lentebries op zondag 21 april 2024 in de Baexheimerhof te Baexem. Na het concert is er de gelegenheid om bij te praten en kennis te maken met de koorleden. 

Voel je de muziek kriebelen en overweeg je om je bij ons aan te sluiten? Laat het ons weten; Con Amore verwelkomt altijd nieuwe stemmen binnen de bas- en tenorsecties, om onze muzikale familie te versterken.

De toegangsprijs is  € 7,50. Het kop koffie/thee en de lekkernij is bij de prijs inbegrepen.

Zorg dat je jouw plaatsen tijdig reserveert via tickets@conamorebaexem.nl

Kom en vier met ons de lente. 

Ons gastkoor Vocal Group Difference uit Melick

 

Dit dynamische koor dat sinds 2004 bestaat, brengt een veelzijdig repertoire, waarbij licht klassieke muziek hand in hand gaat met jazz en pop. De ruim 25 leden staan sinds 2018 onder de muzikale leiding van dirigent en pianist Ruud Pricken. De afgelopen jaren heeft Vocal Group Difference mooie projecten uitgevoerd met bijvoorbeeld Iers-Keltische muziek, een Beatles programma of het thema rondom de elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde. Tegelijkertijd vormt het koor een fijne vriendengroep waarbij de gezelligheid een grote rol speelt.


Maandag morgen. De piano, het klankbord en het podium zijn weer terug in de opslag. Goed werk mannen! De laatste 7  stukken vlaai zijn goed besteed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.