Doe mee met het gezelligste gemengd koor van Leudal.

Nieuws

Januari 2023

Opus 16 concert, 5 februari 2023, De Bombardon (leden)

Via het secretariaat ontvingen wij dit bericht van Michelle Lynne, pianiste, met het verzoek dit met jullie te delen. Zij organiseert regelmatig concerten in De Bombardon op zondagochtend. Speciaal voor de liefhebbers van klassieke (kamer)muziek  een bijzondere belevenis, dichtbij huis.

Lees meer »

Mededelingen repetitie 17 januari 2023, programma 24 januari (leden)

Fijn dat Veronika weer terug is. Op deze repetitie zijn we gestart met het inoefenen van twee liederen voor onsjubileumconcert te weten Avond en Un poquito Cantas.Veronika dringt er op aan om de repetities trouw te blijven bezoeken. We hebben nog flink wat werk te verzetten voor ons concert in april en er is niet echt veel tijd. Op de site staan veel liederen in MP3. Thuis kun je hiermee oefenen op de plekken waar je nog onzeker over bent.

Lees meer »

inventarisatie project Het was Zondag in het Zuiden (leden)

Door VNK Limburg is een oproep gedaan  voor de  spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden dieToneelgroep Maastricht en De Maaspoort in de zomer van 2023 presenteren. Een nieuwe Nederlandse spektakelmusical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven. Deze nieuwe musical wordt gecreëerd door het artistieke team van Dagboek van een Herdershond. De beoogde locatie is het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.Het was een Zondag in het Zuiden is slechts 20 keer te zien. 

Lees meer »

Luistercursus Matthäus Passion (leden)

Luc Jakobs - in het verleden dirigent van ons koor-  heeft gevraagd om deze luistercursus, die hij op een drietal woensdagen in maart 2023 organiseert, bij jullie onder de aandacht te brengen. De cursus gaat zeker door, maar misschien is er ook vanuit ons koor belangstelling om deel te nemen. In de flyer staat alle informatie.

Lees meer »
December 2022

AGENDA

Datum Activiteit Locatie
22-apr-23 A Music Boost, jubileumconcert De Bombardon
25-apr-23 Jaarvergadering boekjaar 2022 Baexem
30-apr-23 Plantenmarkt Baexem
2-3- 4 juni 2023  Con Amore jubileumreis België/Zeeland
2-jul-23 Familie- en vriendendag Baexem
23-sep-23 Najaarsconcert n.t.b.
16-dec-23 Kerstconcert Con Amore i.s.m. gastkoor Baexem
30-dec-23 Winterconcert i.s.m. Fanfare Aurora en Schutterij St Jan Baexem
apr-24 Lenteconcert n.t.b.
mei-24 Plantenmarkt Baexem

Con Amore is een goed amateurkoor bestaande uit 54 zangers en zangeressen die komen uit verschillende Midden-Limburgse gemeenten langs de Maas. Con Amore staat bekend om zijn veelzijdig repertoire.
We zijn een gezellige en hechte groep. Naast de repetities en concerten zijn er verspreid over het jaar activiteiten waarbij we elkaar ontmoeten. 

Luister naar de TOP 40 daarin staan onze favoriete nummers!Con Amore Baexem wordt gesponsord door:

Con Amore Baexem ontvangt subsidie van: