Con Amore zingt bij afscheid pastoor VanKan

Gepubliceerd op 13 september 2023 om 14:38

Het is weer bijna kermis in Baexem. Net als voorgaande jaren presenteert Hart voor Baexem een speciaal programma op Kermiszondag (17 september).

De ochtend staat in het teken van het afscheid van 'onze' Pastoor, Marcus Vankan. Officieel heeft hij begin juli afscheid genomen, maar graag willen wij hem nog hartelijk en feestelijk bedanken voor alles wat hij als pastoor in de afgelopen 10,5 jaar heeft gedaan voor en met de inwoners van Baexem.

We starten om 10:30u met een Heilige Mis op de botsautobaan. Marcus Vankan verzorgt zelf de mis en net als in vorige jaren zijn verenigingen uit Baexem weer betrokken bij de mis, uiteraard met mooie muziek van o.m. Con Amore! Aan het einde van de mis worden de winnaars van de ´mooist versierde harten´ bekend gemaakt!

Aansluitend, van 11.30u – 13.00u, zetten meerdere Baexemse verenigingen Marcus Vankan feestelijk ‘in de zon’. Voor iedereen is er gelegenheid om hem nog persoonlijk te bedanken. Er is gratis koffie/thee/limonade en vlaai voor iedereen.

Het zou mooi zijn als veel mensen al bij de mis om 10:30u aansluiten maar uiteraard is het ook helemaal prima als mensen pas vanaf 11:30u aan kunnen/willen sluiten.

De middag is natuurlijk voor de kermisattracties. Als extra attractie hebben we, net als in 2018, geregeld dat mensen weer op spectaculaire wijze van de kerktoren kunnen afdalen. Onder goede begeleiding kan je tussen 13.00u en 17.00u voor €7,50 abseilen of tokkelen, een fantastische ervaring!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.