samen online zingen met Bert

Gepubliceerd op 7 april 2021 om 09:07

Een online repetitie?  Elke zaterdag zingen bijna 2000 mensen thuis mee met Bert. De leden van Con Amore die meezingen zijn enthousiast. Met inzingen en rustig door de lastige stukken. Het lijkt wel een repetitie. 

De volgende gelegenheid is nu zaterdag. Je kunt achteraf, tot en met dinsdag, ook oefenen en meezingen met de opname. Meedoen is gratis. Je kunt een donatie doen en dat wordt door Bert zeer gewaardeerd. 

Klik hier om je aan te melden voor Samen online Zingen met Bert

Vergeten aan te melden? Kijk dan hieronder voor de link om mee te doen.

 

Je krijgt na de aanmelding een bevestiginsmail met de link die je zaterdag gebruikt om mee te zingen. Vanaf donderdag vind je hier ook de links naar de bladmuziek. 

De bladmuziek wordt zaterdag ook online in de stream getoond.

Om mee te zingen met  " Samen online Zingen "  klik je zaterdag rond de klok van 10 uur op de link in de bevestigingmail en dan: lekker zingen!  

 

Komt zaterdag niet uit, ben je vergeten in te schrijven of wil je een extra oefening? Na het samen online zingen op zaterdag plaatsen we hieronder de link naar de opname.

klik hier voor de link naar samen zingen op youtube

Tot de dinsdag werkt deze link. Lekker makkelijk. Je kunt eerst het lied beluisteren, terugspoelen en dan pas meezingen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.